Annaléne Maré

Financieel manager

Bachelor in de Boekhoudkundige Wetenschappen (Hons), Registeraccountant (SA), Bedrijfsrevisor (SA)

Annaléne werd aangesteld als financieel beheerder van Logistics Platform B.V. in September 2020, waar zij momenteel verantwoordelijk is voor alle financiële aspecten alsook ondersteuning biedt aan de algemeen directeur bij bedrijfsactiviteiten, naleving van de regelgeving en dagelijks beheer.

Loopbaan

Annaléne Maré is registeraccountant met 15 jaar boekhoud- en auditervaring. Annaléne begon haar loopbaan als auditor in de publieke sector, voornamelijk auditen voor of namens de auditeur-generaal van Zuid-Afrika. Van daaruit is ze uitgegroeid tot technische specialist in financiële verslaggeving bij de toepassing van toonaangevende kaders voor boekhoudkundige verslaggeving, waaronder het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen.

Ze was actief betrokken bij branche specifieke oplossingen en advies voor particuliere bedrijven, nationale en provinciale departementen, handelsentiteiten, overheidsinstanties en gemeenten in Zuid-Afrika. Deze omvatten de eerste toepassing, conversie en voortdurende implementatie van internationale standaarden voor financiële verslaggeving, standaarden voor financiële verslaggeving voor kleine en middelgrote ondernemingen en algemeen erkende boekhoudpraktijken.