Flora Bertano

Directeur

Flora Bertano studeerde af met grote onderscheiding aan de Universiteit van Turijn (Italië) en aan de Universiteit van Nice (Frankrijk) waar zij haar Bachelor diploma Bedrijfsbeheer behaalde. Bovendien behaalde ze haar Masterdiploma in Bedrijfsadministratie met grote onderscheiding aan de Universiteit van Turijn (Italië). 

Flora heeft momenteel haar thuisbasis in Luxemburg en doet dienst als portfolio beheerder voor Madison International Realty (Madison), verantwoordelijk voor vermogensbeheer van Madison’s Europese investeringsportfolio’s. Madison, wiens hoofdkantoor zich in New York bevindt, handelt als vastgoed beleggingsonderneming en is een wereldleider geworden in het verwerven van vermogenskapitaal in een gevarieerd aanbod aan vastgoedinvesteringen.

Loopbaan

Vooraleer Flora in 2019 in dienst trad bij Madison, werkte ze 8.5 jaar voor Optimum Asset Management, waar ze het portfoliobeheer deed van Optimum’s vastgoed US en toezag op het fondsbeheer van de diensten van de Duitse portfolio’s, voor een totaalbedrag van meer dan €1.6 BN in activa.