Over ons

Logistics Platform B.V. en haar holdingmaatschappij, European Logistics Investment is een dynamisch logistiek investeringsplatform beheerd door Redefine Properties, Madison International Realty en Griffin Real Estate.

Ons doel is het vergroten van ons logistieke assets-platform. Zo zorgen we voor een natuurlijke groei van ons bedrijf. Dat doen we door:

  • de voortdurende verbetering, uitbreiding en bescherming van onze portefeuille door middel van verschillende strategische ontwikkelingsactiviteiten.
  • het recirculeren van kapitaal door onze assets vóór het einde van hun investeringscyclus af te leggen.
  • de ontgrendeling van waarde door onze assets actief te beheren.

Onze investeringsfocus

Ons logistiek platform omvat 32 inkomsten-genererende eigendommen, naast een vijf jaren exclusief prioriteitsrecht voor een pijplijn van minimum 24 nieuwe opslagplaatsen en logistieke ontwikkelingen die, eenmaal uitgebouwd, zullen oplopen in waarde tot €1 biljoen en een totale oppervlakte zullen beslaan van 2 miljoen vierkante meter.

Onze aanpak

De strategische aanpak van Logistics Platform B.V. is afgestemd op relevante langetermijntrends en biedt ruimte voor flexibiliteit om zo kansen aan te grijpen en risico’s te vermijden. Hoewel we ons richten op de Poolse logistieke markt, beschouwen we andere regio’s ook als interessant. 

We zijn voortdurend op zoek naar waarde. Daarom investeren we in marktkansen die de constante groei van ons bedrijf kunnen waarborgen.

Onze zakelijke activiteiten

Om onze aanwezigheid in Europa te vergroten, richten we ons op kansen die onze kapitaalwaarde versterken en duurzame rendementen genereren gedurende de levenscyclus van onze portefeuille.

Het groeipotentieel van de directe logistieke investeringen van Logistics Platform B.V. vereist een actieve managementrol. Dit is belangrijk om: 

  • assertief en proactief om te kunnen gaan met risico’s en kansen
  • bestaande projecten goed te beheren om er waarde uit te onttrekken
  • potentiële nieuwe projecten goed te beoordelen
  • verhuur-activiteiten binnen de hele portefeuille adequaat te managen
  • ervoor te zorgen dat de regel- en wetgeving wordt nageleefd
  • zakelijke en kapitaalstructuren te verbeteren

Leiding en management

Ons management-team heeft een weelde aan kennis en expertise, en brengt een waslijst aan successen met zich mee. Hiermee bent u er zeker van dat we uw strategische doelstellingen behalen
.

Pieter Prinsloo

Bestuursvoorzitter

Walid Rabhiou

Directeur

Ronelle Oldenburg

Financieel controleur